Automation Engineer

We zijn op zoek naar een Automation Engineer om samen met ons te bouwen aan een internationale toekomst in de wereld van cleanroom technologie. Je zult vanaf het begin een belangrijke rol spelen bij het automatiseren van de verschillende cleanroom projecten voor onze klanten in de meest opkomende industrieën van vandaag.

Waarom deze overstap bepalend is voor jouw carrière?

Waarschijnlijk ben je vandaag actief in de wereld van industriële automatisatie in conventionele markten zoals automobiel, (petro-)chemie of de HVAC omgeving. Niks mis hiermee. Maar wil je als Automation Engineer echt een steen verleggen in de rivier? Dan kan deze job een upgrade zijn van je huidige rol. Onze cleanroom oplossingen laten het toe om van de wereld een gezondere plek te maken. Door mee te werken aan cleanrooms die kankers voorkomen en genezen, maak je het verschil. Niet alleen in de medische wereld, maar ook in de high-tech en de Life Sciences vind je onze innovaties terug.

Over de job

We zijn op zoek naar een Automation Engineer om het bestaande automation team te ondersteunen in onze verdere nationale en internationale uitbreiding in de wereld van cleanroom technologie. Je kennis over elektrische borden, zowel vermogens- als stuurborden, laten je toe een stap verder te zetten door je achtergrond in automatisatie. Zowel je kennis van PLC-programmatie vanuit een diepgaande functionele analyse, als je ervaring met verschillende fieldbus omgevingen zorgen ervoor dat onze cleanroom oplossingen betrouwbaar worden ingezet.Bovendien is het opzetten van een API vanuit een Industry4.0-aanpak je niet vreemd. Je weet door je conceptueel denken steeds overzicht te houden en het verschil tussen functionele, technische en kwalitatieve vereisten te onderscheiden.

Je staat samen met jouw team van Automation Engineers in voor het in werking stellen van nationale en internationale cleanoom installaties en geeft ondersteuning bij de opstart van nieuwe cleanroom projecten. Aan de ene kant ben je een praktische doener, maar ook je procesmatige aanpak zorgt ervoor dat je op een gestructureerde wijze projecten uitvoert in een transparante gedocumenteerde manier van werken.

Je onderschrijft onze eigenzinnige visie op cleanroom ontwerp, door de op voorhand ontworpen ‘building blocks’ te configureren om zo de betrouwbaarheid, kwaliteit en efficiëntie van onze cleanroom oplossingen te verhogen.

Als Automation Engineer werk je vanuit ons hoofdkantoor in Bilzen, maar reis je ook sporadisch doorheen Europa om onze internationale projecten in goede banen te leiden.

Competenties & kwalificaties

Wat wij aanbieden

ABN Cleanroom Technology streeft ernaar medewerkers in staat te stellen hun professionele doelen te bereiken. We moedigen continu leren en persoonlijke groei aan en we kunnen zeggen dat ABN een geweldige werkplek is voor mensen met ambities om op nationaal en internationaal niveau succesvol te zijn. Binnen de cultuur van ABN Cleanroom Technology vind je een enthousiaste sfeer van innovatie, passie en positivisme.

Je komt terecht in een snelgroeiende organisatie waar durven en doen worden beloond en waar je je carrière succesvol kunt vormgeven. Falen mag in onze bedrijfscultuur, zolang je er maar van leert en positief blijft. Bij ABN geloven we in de kracht van collega’s met verschillende competenties, persoonlijkheden en expertise. Dit zorgt voor sterke en diverse teams die ook na werktijd initiatief nemen.

Naast een marktconform salaris biedt ABN Cleanroom Technology jou:

Solliciteer direct

Click or drag a file to this area to upload.
1. Off-site production, on-site assembling

Legolisation means standardisation. Standardisation causes a shift in production. Work is carried out in conditioned spaces such as factory halls. our cleanrooms are manufactured partly or entirely off-site, which means huge savings on transport costs and reduction of inconvenience on-site